63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Çerçioğlu'ndan Germencik’e 23 milyon lira değerinde yeni yatırım

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde kentin dört bir yanında hayata geçirilen çalışmalar devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu'ndan Germencik’e 23 milyon lira değerinde yeni yatırım
Paylaş:

ASKİ tarafından Germencik ilçesi Turhanlar Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar sürüyor. 3205 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı ile 67 adet baca elemanının yapımını kapsayan, 22 milyon 800 bin lira maliyetli çalışma kısa süre içerisinde tamamlanarak Germencik’e kazandırılacak.

Aydın’ın tüm ilçelerinde çalışmaların devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, "Aydın genelinde altyapı yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Germencik ilçesi Turhanlar ve Ortaklar mahallelerinde yürütülen bu çalışmayla hem bölgenin altyapı kapasitesini artırıyor hem de yağışlı havalarda yaşanan olumsuzlukların önüne geçiyoruz. Tüm ilçelerimizde çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.