63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Dutlulu, Manisa halkıyla iftar sofrasında buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, orucunu Manisa halkıyla birlikte açtı.

Başkan Dutlulu, Manisa halkıyla iftar sofrasında buluştu
Advert
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ramazan’ın ilk gününde binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, orucunu Manisa halkıyla birlikte açtı.

Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Besim Dutlulu, Ramazan’ın bereketini Manisa’nın her noktasında birlikte yaşayacaklarını vurguladı. Ramazan’ın bir dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Dutlulu, “Kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir Manisa için çalışıyoruz” mesajını verdi. Meydanı dolduran vatandaşlar, iftar saatini ilahiler eşliğinde beklerken, ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçlar birlik duygusunu pekiştirdi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinlikler iftar sonrasında da devam etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.