63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Hürriyet: Kuralları uygulamak için görevdeyiz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kaldırımların yayalara ait olduğunu vurgulayarak kent genelinde kaldırım ve yaya yolu işgallerine karşı kamera destekli, sürekli ve cezai yaptırımlar içeren denetimlerin kararlılıkla süreceğini söyledi.

Başkan Hürriyet: Kuralları uygulamak için görevdeyiz
Advert
Paylaş:

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, kent genelinde artan kaldırım ve yaya yolu işgallerine karşı kararlı bir mücadele yürüttüklerini ifade etti.

Son bir yılda işgallerin ciddi boyuta ulaştığını, vatandaşların kaldırımları kullanamaz hale geldiğini belirten Başkan Hürriyet, kaldırımların yayalara ait olduğunu ve bu konuda geri adım atmayacaklarını söyledi.

Başkan Hürriyet, denetimlerin yılbaşından itibaren başladığını, zabıta ekiplerinin yaka kamerası kullandığını ve denetim araçlarının sürekli sahada olacağını dile getirdi.

Hafta başından itibaren yol ve kaldırım işgallerini engellemek için adımlar atmaya başladıklarına değinen Başkan Hürriyet, “Tabelalar, bayraklar, masa-sandalyeler ne varsa kaldırmaya başladık. Kaldırımlar yayanın hakkıdır. Alanı vatandaşlarımız kullanamıyor. Pazartesiden itibaren de arkadaşlarımız kaldırımdaki işgallerle ilgili işlemlerini yapıyor. “ dedi.

Hürriyet, “Kurallara riayet eden tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız da çok teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşların yüzde 99’u bu uygulamadan çok memnun oldular. Biz kentin çıkarını korumak için göreve geldik dedik. Biz kamu yöneticisiyiz. Aldığımız kurallarda da ‘Kimse bana oy vermeyiz’ tehdidinde bulunmasın. Biz kuralları uygulamak için göreve geldik. Hepimiz birbirimize saygı duyacağız, anlayışlı hareket edeceğiz.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.