63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Hürriyet, Tekno Garaj projesinde inceleme yaptı

Kocaeli, İzmit’te gençlere yönelik teknoloji, girişimcilik ve sosyal yaşam alanlarını bir araya getirecek Tekno Garaj projesinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet incelemeler gerçekleştirdi.

Başkan Hürriyet, Tekno Garaj projesinde inceleme yaptı
Advert
Paylaş:

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen projede, gençlerin üretim süreçlerine katılması, teknolojiyle buluşması ve sosyal yaşam alanlarında vakit geçirmesi hedefleniyor.

Çin ziyaretinin ardından kente dönen İzmit Belediye Başkanı Fatma Başkan, Tekno Garaj proje alanını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Proje kapsamında teknoloji atölyeleri, girişimcilik destek alanları ve eğitim birimlerinin yer alacağı belirtilirken, merkezin gençlere üretim ve gelişim imkânı sunacağı ifade edildi.

Merkez bünyesinde ayrıca gençlerin sosyal etkileşimde bulunabileceği Kafe Garaj alanının da yer alacağı aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.