63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Şahin, 10 Ocak’ta gazetecilerle bir araya geldi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve ulusal gazete ve televizyonların temsilcileri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Şahin, 10 Ocak’ta gazetecilerle bir araya geldi
Advert
Paylaş:

Mamak Belediyesi’nin Sosyal tesisi olan Mabel Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı programına Başkan Şahin’in yanı sıra başkan yardımcıları ve çok sayıda gazeteci katıldı. Basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Şahin, çok zor ve kutsal bir görev yapan basın mensuplarının gerçekleri ortaya çıkarma ve toplumu aydınlatma sorumluluğu taşıdığını söyledi.

Gazetecilerle belediye başkanlarının alanlarının zaman ve mekân tanımadığını belirten Başkan Şahin, “Bizler meslek olarak aynıyız, bizim alanımız zaman, mekân tanımayan bir alan. Gecemiz, gündüzümüz, kışımız, baharımız yok. Her mevsim ve saat çalışıyoruz. Yaptığınız mesleğin ne kadar kıymetli olduğunu bilen bir kardeşinizim. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Programın sonunda  Başkan Şahin, basın mensuplarıyla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.