63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Tezcan: Her bireyin, özgürce yaşama hakkı vardır

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Dr. Özge Demirel ile “Şiddete Karşı Tutum” belgesini imzaladı.

Başkan Tezcan: Her bireyin, özgürce yaşama hakkı vardır
Advert
Paylaş:

Ortaca Belediye Başkanı Tezcan, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Dr. Demirel ile “Şiddete Karşı Tutum” belgesini imzaladı.

Kadına yönelik şiddet, sadece bir toplumsal sorun değil, aynı zamanda insanlık suçu olduğunu söyleyen Başkan Tezcan, “Her bireyin, cinsiyeti ne olursa olsun özgürce yaşama hakkı vardır ve bu hak asla ihlal edilmemelidir. Kadınlarımızın haklarını koruyarak, eşit bir toplum için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Tezcan, “Bu belge ile Ortaca Belediyesi kapsamında hizmet ettiği bütün birimlerde her türlü şiddete, tacize ve mobbinge karşı nasıl bir yöntem ile hareket edeceğimi ve asla taviz vermeyeceğimi açıkça ilan ediyorum.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.