63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Başkan Zeyrek: Hedefimiz, Manisa’da hiçbir yurttaşımızın yatağa aç girmemesidir

Manisa Büyükşehir Belediyesi, evlerinden çıkamayan vatandaşlara her gün belediyenin aşevinden sıcak yemek servisi yapıyor.

Başkan Zeyrek: Hedefimiz, Manisa’da hiçbir yurttaşımızın yatağa aç girmemesidir
Advert
Paylaş:

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert, ramazan ayı boyunca süren sıcak yemek dağıtımının önemine dikkat çekerek, “Yaşlı, engelli ve hastalığı nedeniyle iftar sofralarımıza katılamayan vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ulaştırıyoruz. Amacımız, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sofralarına bir nebze olsun destek olabilmek. Bunun yanında, Cumhuriyet Meydanı’nda sabit iftar soframız, kapalı pazaryerlerinde ve mahallelerde gezici iftar organizasyonları düzenliyoruz. Ayrıca, ilçelerimizde de koordineli olarak iftar sofraları kurduk. Ay boyunca, evlere 10 bin kişilik sıcak yemek dağıtımını gerçekleştiriyor, 100 binden fazla kişiye de sofralarımızda iftar yemeği ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. 

Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “İftar sofralarımızda hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz, ancak sofralarımıza katılamayan vatandaşlarımızı da unutmuyoruz. Yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza iftar saatinden önce aşevimizde hazırladığımız sıcak yemeklerini ulaştırarak yanlarında oluyoruz. Hedefimiz, Manisa’da hiçbir yurttaşımızın yatağa aç girmemesidir. Bu anlayışla, Ramazan ayında olduğu gibi yıl boyunca sosyal yardımlarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Başkan Akın: Gece gündüz çalışıyoruz

Akışın sonuna geldiniz.