63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Belçika Dışişleri Bakanlığı terör kurbanlarını anıyor

Brüksel, 22 Mart (Hibya) - Belçika Dışişleri Bakanlığı, 22 Mart 2016'da başkent Brüksel'de gerçekleşen terör saldırılarının 10. yıl dönümü vesilesiyle bir anma mesajı yayımladı.

Belçika Dışişleri Bakanlığı terör kurbanlarını anıyor
Paylaş:

Belçika Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırıların ülke üzerindeki derin etkisine ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Bakanlık, on yıl önce yaşanan trajedinin acısının tazeliğini koruduğunu belirterek, "22 Mart 2016'da terör saldırıları Brüksel'i ve ulusumuzu sarstı. On yıl sonra, kurbanları anıyoruz, acil müdahale ekiplerimizi selamlıyoruz ve birlikte saygı duruşunda bulunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.