63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

BİST-100'ün alıcılı başlangıç yapması bekleniyor

İstanbul, 6 Nisan (Hibya)-Alnus Yatırım, BİST-100 EndeksiNİN son işlem gününü 12.936 seviyesinden negatif tamamlamasına rağmen yeni güne alıcılı bir başlangıç yapmasını beklediklerini aktardı.

BİST-100'ün alıcılı başlangıç yapması bekleniyor
Paylaş:

Alnus Yatırım'ın teknik analizinde şu ifadelere yer verildi.

''BİST-100 Endeksi, son işlem gününü 12.936 seviyesinden negatif tamamladı. Buna rağmen yeni güne alıcılı bir başlangıç bekliyoruz. Bu doğrultuda 13.080 ve 13.150 seviyeleri ilk etapta izlenecek teknik dirençler olarak öne çıkıyor.

Olası negatif açılışta ise 12.852, 12.740 ve 12.680 seviyeleri sırasıyla teknik destek noktaları olarak takip edilebilir.

VİOP BİST-30 Yakın vadeli kontrat, son işlem gününü 15.000 seviyesinden satıcılı tamamladı. Yeni güne pozitif bir başlangıç beklenirken, 15.145, 15.230 ve 15.310 seviyeleri teknik direnç noktaları olarak izlenecektir.

Olası aşağı yönlü açılışta ise 14.820 ve 14.600 seviyeleri ilk kritik teknik destekler olarak öne çıkmaktadır.

Dolar/TL -Kur, son işlem gününü 44,59 seviyesinden alıcılı tamamladı. Yeni günde ise 44,61 seviyesinden yukarı yönlü fiyatlama devam etmektedir.

Günün devamında 44,59 seviyesi pivot olarak izlenebilir. Bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda yukarı yönlü hareketlerin devam etmesi beklenebilir. Ancak bu seviyenin altına sarkılması halinde geri çekilmeler gündeme gelebilir.''

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.