63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Blume Metal ile Bulut Galvano Metal'in birleşimine ilişkin izin başvurusu

Blume Metal Kimya A.Ş, Bulut Galvano Metal Demir Çelik Sanayi Ticareti A.Ş ile birleşimine ilişkin bilgi verdi.

Blume Metal ile Bulut Galvano Metal'in birleşimine ilişkin izin başvurusu
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin Bulut Galvano Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret A.Ş'yi devralma suretiyle birleşme hususunda, Rekabet Kuruluna ilgili izin başvurusu yapılmış olup, Rekabet Kurulunun 16.07.2026 tarihli toplantısında; 4054 sayılı kanunun 7. maddesi ve bu maddeye dayanılarak çıkarılan 2010/4 sayılı Rekabet Kurulundan İzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralmalar Hakkında Tebliğ'in 6. maddesi uyarınca, kontrol değişikliği sonucuna yol açmaması nedeniyle kapsamda olmadığına, dolayısıyla izne tabi olmadığına karar verilmiştir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.