63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bodrum’da yatağa bağımlı hastalar ziyaret edildi

Bodrum Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Bürosu ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde yarımada genelinde yatağa bağımlı hastaları evlerinde ziyaret etti.

Bodrum’da yatağa bağımlı hastalar ziyaret edildi
Advert
Paylaş:

Sağlık hizmetleri kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda, hastaların ve hasta bakımını üstlenen ailelerin talep ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

Ekipler, ziyaretler esnasında belediye tarafından sağlanan hasta karyolası, havalı yatak, tekerlekli sandalye ve benzeri medikal malzeme desteklerinin durumunu değerlendirdi. 

Aynı zamanda, hastane sevklerinde kullanılan tam donanımlı ambulans hizmetinin işleyişi hakkında ailelerle bilgi alışverişinde bulunularak, hastaların günlük yaşam kalitesini korumaya yönelik yürütülen lojistik ve tıbbi süreçler yerinde incelendi. 

Tedavi süreci geçiren vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlenen ziyaretlerde ekipler, hastaların ve ailelerinin yaklaşan bayramını kutladı. Hasta ve hasta yakınları, süreç boyunca düzenli sağlanan medikal imkanlar ve kendilerini yalnız bırakmayan belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Asya piyasaları pozitif bir seyir izliyor

Akışın sonuna geldiniz.