63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Buca’da kadın emeğine destek çalışmaları sürüyor

Buca Belediyesi’nin Buca Çarşı’da hayata geçirdiği dikiş kursu, kadınların meslek edinmesine ve üretime katılmasına katkı sağlıyor.

Buca’da kadın emeğine destek çalışmaları sürüyor
Advert
Paylaş:

Buca'da  kadınların ekonomik ve sosyal yaşamda daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla yürüttülen çalışmalar kapsamında Buca Çarşı’da dikiş kursu düzenleniyor.

Kursa katılan kadınlar, dikiş eğitimi alarak meslek edinme ve üretim süreçlerine katılma imkânı buluyor. Kursun aynı zamanda katılımcıların sosyal etkileşimlerine katkı sağladığı belirtildi.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, belediye olarak kadınların üretimde yer almasını destekleyen projelerin sürdüğünü ifade etti. Duman, dikiş kursunun bu kapsamda yürütülen çalışmalardan biri olduğunu belirtti.

Kursiyerler ise eğitim süreciyle ilgili değerlendirmelerinde kursun kendilerine çeşitli beceriler kazandırdığını ve üretime katılım imkânı sunduğunu ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.