63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Budrys: Düşüncelerim kurbanlarla, aileleriyle ve etkilenen herkesle birlikte

Vilnius, 6 Şubat (Hibya)- Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Pakistan’daki bir camide meydana gelen patlama haberinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu bildirdi.

Budrys: Düşüncelerim kurbanlarla, aileleriyle ve etkilenen herkesle birlikte
Advert
Paylaş:

Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Pakistan’daki bir camide meydana gelen patlama haberinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.

Düşüncelerinin kurbanlarla, aileleriyle ve etkilenen herkesle birlikte olduğunu belirten Budrys, "Terörizmin her türüne karşı dayanışma içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Lokman Hekim'den pay geri alım duyurusu

Akışın sonuna geldiniz.