63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Budrys: Hizbullah, istikrarsızlaştırıcı tüm eylemlerine son vermelidir

Vilnius, 17 Nisan (Hibya)- Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, ABD'nin arabuluculuğuyla İsrail ve Lübnan arasında ilan edilen 10 günlük ateşkesi memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Budrys: Hizbullah, istikrarsızlaştırıcı tüm eylemlerine son vermelidir
Paylaş:

Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, kalıcı barışın önündeki engellere dikkat çekti.

Ateşkes ilanına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Budrys, "ABD'nin İsrail ve Lübnan arasında ilan ettiği 10 günlük ateşkesi memnuniyetle karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hizbullah’ın silahsızlandırılması gerektiğini belirten Budrys, “Hizbullah derhal silahsızlanmalı ve istikrarsızlaştırıcı tüm eylemlerine son vermelidir." dedi.

Bölgesel güvenliğin korunması gerektiğini ifade eden Budrys, "Daha fazla tehdit veya tırmanma kabul edilemez ve kalıcı barış umutlarını baltalayacaktır." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.