63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Bursa’da “Kadınlar Konuşursa” tiyatro oyunu sahnelenecek

Bursa, 13 Aralık (Hibya)- Bursa’da Cumhuriyet Kadınları Derneği Osmangazi Şubesi tarafından 16 Aralık 2025 Salı akşamı saat 20.00’de Tayyare Kültür Merkezi’nde “Kadınlar Konuşursa” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

Bursa’da “Kadınlar Konuşursa” tiyatro oyunu sahnelenecek
Advert
Paylaş:

Bursa’da Birgül Yeşiloğlu Güler imzası taşıyan “Kadınlar Konuşursa” oyunu Tayyare Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Oyunun yönetmenliğini tiyatro sanatçısı Murat Demirbaş üstleniyor. Direklerarası Farkındalık Ödülü’ne layık görülen yapımda sahne alan oyuncular: "Eylem Yıldırım, Özge Baykal, Neslihan Baştuğ Koç ve Esra Çalışkan." Müzik düzenlemesi ise Ozan Kara tarafından yapıldı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Osmangazi Şube Başkanı Sevim Erol, açıklamasında “Bu oyun dört kadının yaşanmış hikâyelerinden oluşsa da, aslında dünya genelinde ve ülkemizde binlerce kadının sesi, acısı ve mücadelesi bu sahnede can buluyor. Her bir hikaye, topluma ayna tutan derin mesajlar içeriyor. Oyunun sonunda, bugün sahip çıkmamız gereken değerlerin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha fark edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erol, tüm Bursalı kadınları ve duyarlı yurttaşları 16 Aralık Salı günü saat 20.00’de Tayyare Kültür Merkezi’nde oyunu izlemeye davet etti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.