63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
Büyükşehir

BÜYÜKŞEHİR’DEN SİVEREK’TE TRAFİK SİNYALİZASYON ÇALIŞMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla Siverek ilçesinde kavşak, ana arter ile yeni açılan yollarda trafik ikaz lambalarını yeniledi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SİVEREK’TE TRAFİK SİNYALİZASYON ÇALIŞMASI
Advert
Paylaş:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Siverek İlçesinde kavşak, ana arter ve yeni açılan yollarda akıllı sinyalizasyon sistemi kurdu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,7/24 hizmet anlayışı ile sinyalize sistemlerinin rutin olarak bakım ve onarım çalışmasını yapıyor. Anlık arıza ve kazalara müdahale eden Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü personelleri Siverek İlçesinde sinyalize ve elektronik ekipmanların temizlik ve modernizasyon işlemlerini tamamladı.

 

Siverek ilçesinde başlanan çalışmalar tüm il geneline yayılarak 40 adet sinyalize kavşak daha yapılacak. Şanlıurfa ve ilçelerde son 2 yılda yapılan çalışmalar neticesinde 70 olan sinyalize kavşak sayısı 150’ ye ulaşacak.

 

Endüstriyel pano, alt yapı kabloları, araç sayım kameraları ve uyarıcı LED ışıkların bakımı ve temizliği yapılarak trafikte güvenli ulaşım sağlanıyor. Trafik kontrol merkezindeki görevliler tarafından sürekli takip edilen kavşaklarda oluşan arızalar anında gideriliyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Büyükşehir Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.