63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Carney: Daha adil ve özgür bir Kanada için sorumluluğumuz var

Ottowa, 9 Haziran (Hibya) - Kanada Başbakanı Mark Carney, Parlamento Tepesi’nde Onur Bayrağı’nın göndere çekildiğini açıkladı. Carney, bunun aidiyet ve özgürlük mesajı taşıdığını belirterek daha adil ve kapsayıcı bir Kanada inşa etme çağrısında bulundu.

Carney: Daha adil ve özgür bir Kanada için sorumluluğumuz var
Paylaş:

Kanada Başbakanı Mark Carney, Parlamento Tepesi’nde Onur (Pride) Bayrağı’nın göndere çekildiğini açıkladı.

Carney, bunun aidiyetin bir simgesi, dikkatli olmanın bir göstergesi ve henüz özgür olmayanlar için bir umut ışığı olduğunu belirtti.

Özgürlüğün beraberinde sorumluluk getirdiğini vurgulayan Carney, daha iyi ve daha adil bir Kanada inşa etme çağrısında bulundu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.