63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Cezaevlerinde 120 bin kişiyi ilgilendiriyor: Genel af için flaş gelişme

Genel af beklentileri gündemdeki yerine korumaya devam ediyor. Çıkan 7. Yargı Paketi sonrası genel af ve ceza infaz indirimi konusu araştırılıyor.

Cezaevlerinde 120 bin kişiyi ilgilendiriyor: Genel af için flaş gelişme
Advert
Paylaş:

Genel af çıkacak mı çıkacaksa ne zaman çıkacak soruları sıklıkla cevabını ararken bir yandan 7. Yargı Paketi’nde genel af var mı konusunda gündemdeki yerini koruyor. Genel af yasası hususunda gelişmeler mahkum ve aileleri tarafından dört gözle takip ediliyor.

Yüzbinlerce mahkum ve aileleri genel af beklentileri gölgesinde af çıksın çağrılarını da bir yandan sürdürüyor. TBMM’ye gelmesi beklenen 7. Yargı Paketi çalışmaları Adalet Bakanlığı tarafından yürütüldü. Af konusu da mahkum yakınları tarafından araştırılıyor. 7. Yargı Paketi düzenlemesinde genel af ile ilgili bir madde bulunmuyor.

 

GENEL AF YASASI ÇIKTI MI? NE ZAMAN ÇIKAR?

Cezaevlerinde tutuklu binlerce hükümlüye yönelik genel af gündemdeki sıcaklığını koruyor. Mahkumların yakınları ise gelebilecek genel bir af beklentisi içinde. Durum böyle olunca konu geçtiğimiz haftalarda AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik’e de af konusu soruldu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.