63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Cizre'de Sokağa Çıkma Yasağı Kısmen Kalkıyor

Şırnak Cizre'de 14 Aralık'tan bu yana devam eden sokağa çıkma yasağı, yarından itibaren gündüzleri kaldırılıyor.

Cizre'de Sokağa Çıkma Yasağı Kısmen Kalkıyor
Advert
Paylaş:

Şırnak'ın  Cizre ilçesinde  14 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının yarından itibaren belirlenen saatler arasında kalkacağı bildirildi.

 

Konuya ilişkin  Şırnak Valiliği'nce yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada,  14 Aralık'ta yasağın başladığına dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:

 

"SABAH 05.00'TEN AKŞAM 19:30'A KADAR DIŞARI ÇIKMAK SERBEST"

 

"İlimiz  Cizre ilçe merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, bölücü terör örgütü mensupları tarafından patlayıcılarla tuzaklanmış olarak kurulan barikat ve çukurların bertaraf edilmesi ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulanmaya konulan sokağa çıkma yasağı 2 Mart  Çarşamba gününden itibaren, her gün sabah saat 05.00'ten akşam saat 19.30'a kadar olan saatler arasında kaldırılmış olup, akşam saat 19.30'dan sabah saat 05.00'a kadar olan saatler arasında sokağa çıkma yasağı devam etmektedir.

 

Ayrıca  Silopi ilçemizde de sokağa çıkma yasağının akşam 18.00 olan başlangıç saati 2 Mart'tan itibaren akşam saat 19.30 olarak yeniden düzenlenmiştir."

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.