63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Costa: Avrupa, antisemitizme karşı birlik içindedir

Brüksel, 14 Aralık (Hibya)- Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Antonio Costa, Avustralya'nın Sydney kentindeki Bondi Plajı'nda gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin açıklamasında Avrupa’nın antisemitizme karşı birlik içinde olduğunu ifade etti.

Costa: Avrupa, antisemitizme karşı birlik içindedir
Advert
Paylaş:

AB Konseyi Başkanı Antonio Costa, Bondi Plajı’nda Hanuka’nın ilk gecesini kutlayanlara yönelik gerçekleştirilen saldırının kendisini derin bir şekilde sarstığını söyledi.

Hayatını kaybedenlerin ailelerine, yakınlarına ve sevdiklerine en içten taziyelerini sunduğunu belirten Costa, “Avustralya ile ve dünyanın dört bir yanındaki Yahudi topluluklarıyla tam dayanışma içindeyim.” dedi.

Costa, Avrupa’nın antisemitizme karşı birlik içinde olduğuna dikkati çekti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.