63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dar, Çin temaslarının ardından İslamabad’a döndü

İslamabad, 17 Temmuz (Hibya)- Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mohammad Ishaq Dar İslamabad'a döndü.

Dar, Çin temaslarının ardından İslamabad’a döndü
Advert
Paylaş:

Pakistan Dışişleri Bakanlığı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Mohammad Ishaq Dar’ın, Çin’in Şangay kentine gerçekleştirdiği 2 günlük resmi ziyaretin ardından başkent İslamabad’a döndüğünü açıkladı.

Şangay'daki temaslarını tamamlayan Bakan Dar'ın, önümüzdeki hafta boyunca diplomatik çalışmalar başta olmak üzere yoğun bir resmi program yürütmesi bekleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.