63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Derince’de ″Aileler Sporda Olsun, Çocuklara Teşvik Olsun″ programı devam ediyor

Derince Kaymakamlığı, Derince Belediyesi ve Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen "Aileler Sporda Olsun, Çocuklara Teşvik Olsun" programı, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda sürüyor.

Derince’de ″Aileler Sporda Olsun, Çocuklara Teşvik Olsun″ programı devam ediyor
Advert
Paylaş:

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık bir ay sürmesi planlanan etkinlikler, ilçe sakinlerinden ilgi görüyor.

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Yenikent Mahallesi’nde devam eden spor şölenini yerinde takip ederek katılımcılarla bir araya geldi. 

Başkan Gökçe, “Çocuklarımızın spora olan ilgisini artırmak, ailelerimizi de bu sürecin bir parçası yapmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklere halkımızın gösterdiği ilgi bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İK dünyasının nabzı İzmir’de attı

Akışın sonuna geldiniz.