63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dervişoğlu: Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz yalnız değildir

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Güvenpark'ta hak arayışında olan gazileri ve şehit ailelerini ziyaret ederek destek verdiklerini açıkladı.

Dervişoğlu: Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz yalnız değildir
Advert
Paylaş:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, gazilerin ve şehit yakınlarının her zaman yanında olacaklarını belirterek devletin sorumluluklarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Güvenpark'taki ziyarete ve partinin duruşuna dikkat çeken Dervişoğlu, "Güvenpark'ta, hakkını arayan kahraman Gazilerimize ve aziz Şehit ailelerimize destek ziyaretinde bulunduk. Gazilerimiz, Şehit ailelerimiz yalnız değildir” dedi.

Kurumsal kararlılıklarını vurgulayan Dervişoğlu, “Devletin yerine getirmesi gereken sorumluluk ihmal ediliyorsa, o sorumluluğun takipçisi İYİ Parti'dir” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.