63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Duran, Mogadişu'da diplomatik temaslarda bulundu

Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran, Türkiye ve Somali iş birliğini ele almak üzere Mogadişu’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Duran, Mogadişu'da diplomatik temaslarda bulundu
Paylaş:

Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran her alanda Türkiye ve Somali iş birliğini ele almak üzere Mogadişu’da temaslarda bulundu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Duran, Mogadişu Cumhurbaşkanı Hassan Sheikh Mohamud, Uluslararası İşbirliği ve Dışişleri Bakanı Ahmed Fiqi ile Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Dahir Shire Mohamed ve Devlet Bakanı Ali Omar ile görüştü.

Görüşmelerde, Ankara Bildirisi uyarınca Etiyopya ve Somali arasında düzenlenecek Teknik Görüşmelere dair hazırlıklar da ele alındı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.