63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakır Barosu’nun yeni başkanı Abdulkadir Güleç oldu

Diyarbakır, 13 Ekim (Hibya) - Diyarbakır Barosu’nun 49’uncu Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Abdulkadir Güleç yeni başkan olarak seçildi.

Diyarbakır Barosu’nun yeni başkanı Abdulkadir Güleç oldu
Advert
Paylaş:

Diyarbakır Barosu’nun 49. Olağan Genel Kurulu'nda oy sayımı saat 17.00'de oy verme işlemi tamamlandı.

Sabah saatlerinde oy verme işlemiyle başlayan kurulda, tüm gün süren oylama işleminin ardından sandıklar açıldı. Baro başkanlığı için Abdulkadir Güleç, Barış Yavuz ve Cengiz Baysal’ın yarıştığı oylamada,  en fazla oy alan Güleç, yeni başkan olarak seçildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.