63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakır'da bin 627 kilometre yol ulaşıma açıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalle yollarında çalışmalarını sürdürerek, 12 ilçede toplam bin 627,6 kilometre yolu ulaşıma açtı.

Diyarbakır'da bin 627 kilometre yol ulaşıma açıldı
Paylaş:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde ilçe belediyeleriyle birlikte kurulan Karla Mücadele Koordinasyonu, kent merkezinde bin 288 personel ve ekipmanla başlattığı karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. 

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe belediyeleriyle birlikte Kulp, Lice ve Çüngüş ilçelerinin kırsal mahalle yollarında çalışma yürüttü. Bu kapsamda 3 ilçede 404,6 kilometre yol kar örtüsünden temizlenerek ulaşıma açıldı.

Diyarbakır genelinde 12 ilçede toplam bin 627,6 kilometre kırsal mahalle yolu kar örtüsünden temizlenerek ulaşıma açıldı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.