63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Diyarbakır’da Fırat Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar’daki Fırat Bulvarı’nda altyapı çalışmaları tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimine başladı.

Diyarbakır’da Fırat Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması başladı
Advert
Paylaş:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesinde bulunan Fırat Bulvarı’nda altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarını sürdürerek sıcak asfalt serimine başladı.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında bulvarda altyapı imalatları tamamlanırken, zemin iyileştirme çalışmalarının ardından üstyapı aşamasına geçildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Fırat Bulvarı’nın Selahattin Eyyubi Bulvarı ile Emek Caddesi kesişimi arasında altyapı yenileme ve yağmursuyu hattı imalatları tamamlanmıştır” denildi.

Ayrıca, “Bitümlü temel tabakası olarak sıcak asfalt serim çalışmalarına başlanmış olup çalışmalar etaplar halinde devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Proje kapsamında kaldırım, aydınlatma ve peyzaj düzenlemelerinin de yapılacağı belirtilirken, bulvarın modern ve güvenli bir ulaşım aksına dönüştürülmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.