63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

DS Automobiles 2026 Brüksel Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor

DS Automobiles, Brüksel Otomobil Fuarı’nda dövme metal kaplı duvarlara sahip standında altı modelini tanıtacak. Fuar 9-18 Ocak 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

DS Automobiles 2026 Brüksel Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor
Paylaş:

Premium otomobil markası DS Automobiles, 2026 Brüksel Otomobil Fuarı’nda yeni stand tasarımıyla modellerini sergileyecek. 300 metrekareyi aşan alana kurulan stand, dövme metal kaplı duvarlarıyla görsel olarak öne çıkıyor. CEO Xavier Peugeot, fuarın açılışında markaya özel benzersiz bir tasarımı basın toplantısında tanıtacak.

Fuarda sergilenecek modeller şunlar:

DS E-TENSE FE25: 0’dan 100 km/s hıza 1,82 saniyede ulaşabilen 3. nesil Formula aracı. ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nda DS PENSKE takımıyla yarışan genç yetenek Taylor Barnard’ın kullandığı araç da standta yer alacak. DS Automobiles Formula E’de 2015’ten bu yana dört şampiyonluk kazandı.

DS 3 E-TENSE DS PERFORMANCE Serisi: Şehir içi SUV modeli olan DS 3’ün 156 beygir gücündeki %100 elektrikli E-TENSE ve DS PERFORMANCE Line Limited Edition versiyonları fuarda sergilenecek. Model, kompakt yapısı ve güçlü tasarımıyla öne çıkıyor.

N°4 E-TENSE DS PERFORMANCE Serisi: 450 km menzil ve 213 beygir gücü sunan %100 elektrikli model. EV Routing, batarya ön koşullandırma, e-Routes uygulaması ve e-Uzaktan Kumanda gibi özellikler sunuyor. Hibrid versiyonları şehir içi kullanımda %50’ye kadar elektrikli sürüş sağlıyor.

DS 7 PLUG-IN HYBRID 225 ETOILE: Uzun mesafe için tasarlanmış şarj edilebilir hibrit SUV. Kristal İnci rengi ve Bazalt Siyahı Nappa deri iç döşemesiyle sergilenecek.

N°8 FWD LONG RANGE ETOILE: Tamamen elektrikli Coupé SUV. 15,9 kWs/100 km (WLTP karma) tüketim ile 750 km menzil sunuyor. Çift tonlu Paladyum Grisi ve Alezan Kahvesi Nappa deri iç döşemesi ile standta yer alacak.

DS Automobiles standında, ziyaretçiler ürün gamını yakından inceleyebilecek ve dijital DS DESIGN STUDIO ile modelleri kişiselleştirebilecek. Stand tasarımı, şampanya rengi dövme metal kaplamasıyla hem görsel hem dokunsal olarak fuarda öne çıkıyor ve markanın yeni imza malzemesi olarak N°8 ve N°4 modellerinin tanıtımına yansıtılıyor.

DS Automobiles ayrıca fuarda, genç yeteneklerin ve motor sporları departmanı DS Performance’ın çalışmalarını da tanıtacak. Ziyaretçilere üst düzey bir atmosferde sunulan stand, markanın refah ve konfor anlayışını yansıtacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.