63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Duran: Millî aile haftası aile kurumunu güçlendirmeyi hedefliyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, aile kurumunun toplumun hafızası, kimliği ve geleceğe uzanan en güçlü köprüsü olduğunu belirtti. D

Duran: Millî aile haftası aile kurumunu güçlendirmeyi hedefliyor
Advert
Paylaş:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, aile kurumunun toplumun hafızası, kimliği ve geleceğe uzanan en güçlü köprüsü olduğunu belirtti.

 Duran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu doğrultusunda aile yapısının korunması ve desteklenmesinin stratejik bir öncelik olduğunu ifade etti. Mayıs ayının son haftasının “Millî Aile Haftası” olarak ilan edildiğini hatırlatan Duran, haftanın toplumsal dayanışmayı güçlendirmesini ve aile kurumunu daha görünür kılmasını temenni etti.

Duran, "Bu duygularla, Millî Aile Haftası’nı kutluyor; birlik ve beraberliğimizi daha da perçinlemesini, toplumsal dayanışmamızı güçlendirmesini ve aile kurumunu her yönüyle daha görünür ve daha güçlü kılmasını temenni ediyorum." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.