63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Düzce Belediyesi İş Kulübü’nden istihdama katkı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün girişimleri sayesinde kurumlar arası iş birliği ile kurularak Belka İnsan Kaynakları A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İş Kulübü 2025 yılı başından bu yana 2 bin 558 kişiyi işe yerleştirdi.

Düzce Belediyesi İş Kulübü’nden istihdama katkı
Paylaş:

Kulüp, 2025 yılı itibarıyla açıkladığı güncel verilere göre; 7 bin 850 kişiyi ilgi alanlarına göre çeşitli iş kollarına yönlendirirken aynı süre içinde 2 bin 558 kişinin iş sahibi olmasını sağladı.

Düzce Belediyesi’nin istihdam politikaları doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren İş Kulübü, çalışmaları kapsamında hem iş arayanlara rehberlik ediyor hem de işverenlerin nitelikli personel ihtiyacını karşılamada destek oluyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.