63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ekos Teknoloji'ye yatırım teşvik belgesi

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş, yatırım teşvik belgesi aldı.

Ekos Teknoloji'ye yatırım teşvik belgesi
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin kapasite ve verimlilik artışına yönelik yatırımları kapsamında, Balıkesir'de bulunan kompakt transformatör üretim tesisisin kapasite artışı, makine ve teçhizatların yenilenmesi ve modernizasyonu için 2012/3305 sayılı yatırımlarda devlet yardımları hakkında Bakanlar Kurulu kararı uyarınca yapılan teşvik belgesi başvurumuz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Teşvik belgesinin süresi 3 yıl olup, toplam yatırım tutarı 170.000.000 TL'dir.
Teşvik belgesi kapsamında, makine ve teçhizat alımları ve/veya kiralanmasında 3065 sayılı KDV Kanunu'nun (13/d) maddesine göre KDV istisnası uygulanabilecektir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.