63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

El Huleyfi, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile telefonda görüştü

Doha, 17 Temmuz (Hibya) - Katar Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı Dr. Muhammed bin Abdulaziz bin Salih El Huleyfi, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

El Huleyfi, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile telefonda görüştü
Advert
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı Devlet Bakanı El Huleyfi, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede, ikili işbirliği ve bunu güçlendirme ve destekleme yolları, Suriye'de özellikle Süveyda kentinde yaşanan son gelişmeler ve İsrail'in Suriye topraklarına yönelik devam eden saldırıları ele alındı.

El Huleyfi, Süveyda'da sivillerin kan dökmesinden dolayı tüm tarafların hesap vermesinin ve adaletten kaçmamalarının sağlanmasının önemini vurgulayarak, diyalog ve barışçıl yollarla sivil barışı güçlendirme çabalarının yoğunlaştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.