63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Emlak Konut'un Allsancak projesindeki geliri arttı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Allsancak projesindeki asgari şirket payı toplam geliri yükseldi.

Emlak Konut'un Allsancak projesindeki geliri arttı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz projelerinden İzmir Konak 2. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işinin (Allsancak) yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek protokolle 996.659.486,76 TL olan asgari şirket payı toplam geliri 1.975.471.041,72 TL'ye yükselmiştir. Söz konusu asgari şirket payı toplam gelirinin yüzde 20'si Emlak Konut'a aittir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.