63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Erbakan’dan ABD’ye ‘Netanyahu’ tepkisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kongresi’nde ağırlanmasına tepki gösterdi.

Erbakan’dan ABD’ye ‘Netanyahu’ tepkisi
Advert
Paylaş:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde konuşma yapması ve ayakta alkışlanmasını eleştirdi.

Açıklamasında yaşanan her hadisenin merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Siyonizm ile ilgili sözlerini hatırlattığını belirten Erbakan, “Tarihi soykırım suçları ile dolu olan, daha yakın zamanda Irak’ta 1 milyon sivilin ölmesine yol açan ABD’nin Kongresi’nde bir soykırımcının alkışlanmasına aklı başında olan hiç kimse şaşırmaz.” dedi.

Erbakan, “ABD’nin Siyonizm’in emrinde” söylemlerinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ortaya çıktığını dile getirerek, şunları söyledi:

“ABD Kongresi’nde sergilenen alçaklık gösterisi insanlık adına utanç vericidir, gerçek yüzlerini ve vahşi zihniyetlerini açıkça ortaya koymaktadır. ABD yönetimi Siyonizm’in emrindedir derken, ABD bizim müttefikimiz ve stratejik ortağımız olamaz derken ne kadar haklı olduğumuz bir kez daha ortaya çıkmıştır.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.