63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ersoy, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Devlet Başkanı Maduro’nun yemin törenine katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'yi temsilen Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun yemin töreni seremonisine katıldı.

Ersoy, Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Devlet Başkanı Maduro’nun yemin törenine katıldı
Advert
Paylaş:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'yi temsilen Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti Devlet Başkanı  Nicolas Maduro’nun yemin töreni seremonisine katıldıklarını bildirdi.

Bakan Ersoy, Türkiye-Venezuela dostluğunu pekiştiren bu güçlü bağları daha da ileriye taşıyacak iş birlikleri için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.