63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, telefonda belediye bürokratlarının adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişi ya da kişilere karşı vatandaşların dikkatli olması konusunda uyardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı
Advert
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak vatandaşları telefonla arayarak dolandırmak isteyen şahıslara karşı halk uyarıldı.

Son günlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey bürokratlarının adını kullanarak para istenmesine yönelik bilgilerin geldiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Telefonda bu tür beyanlarda bulunanların Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile kesinlikle ilgileri yoktur. Belediyemizdeki hiçbir bürokrat ya da çalışanın para istemesi söz konusu olamaz. Bu gibi durumlara karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmaları ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden kolluk kuvvetlerine bildirmeleri rica olunur.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.