63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Eskişehir'de sağlıklı yaşam etkinlikleri sürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Parklarda Buluşuyoruz” açık hava spor etkinlikleri vatandaşların katılımıyla devam ediyor.

Eskişehir'de sağlıklı yaşam etkinlikleri sürüyor
Advert
Paylaş:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Parklarda Buluşuyoruz” açık hava spor etkinlikleri, vatandaşların katılımıyla sürdürüldü.

Etkinliklerin bu haftaki adresi Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı içerisinde yer alan Japon Bahçesi oldu. Sabah saatlerinde başlayan programda vatandaşlar, uzman eğitmenler eşliğinde aerobik, zumba, yoga ve pilates etkinliklerine katıldı.

Etkinliğe katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, program alanında vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlik kapsamında düzenli fiziksel aktivitenin önemine ilişkin açıklamalar yapıldı.

Etkinliklerin 1 Ağustos’a kadar haftanın belirli günlerinde farklı park ve spor alanlarında devam edeceği bildirildi. Programa göre Velespit Parkı ve Kentpark’ta yoga ve pilates, Osmangazi Spor Sahası ve Büyükpark’ta zumba ve aerobik etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.