63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Eskişehir'in gece silüeti yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Bi’ Fikirle Eskişehir” projesi kapsamında vatandaşların önerileriyle şekillenen projeler hayata geçirildi. “2026 Eskişehir Yılı” kapsamında uygulamaya alınan projelerden son olarak Porsuk Çayı ve Köprüleri Aydınlatma Projesi tamamlandı.

Eskişehir'in gece silüeti yenileniyor
Advert
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı elektrik ekipleri, kentin simgelerinden Porsuk Çayı ve çevresindeki köprüleri modern ışıklandırmalarla buluşturarak gece silüetine yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor. 
Çalışmalar tamamlandığında Eskişehir’in akşamları daha canlı ve görsel açıdan etkileyici bir atmosfere kavuşması bekleniyor.

Ocak ayından bu yana proje kapsamında ayrıca “Eskişehir Halk Okulu (Sınava Hazırlanıyoruz)”, “Sağlıklı Yaş Alma Atölyesi” ve “Hayvan Bakımevi Mama Üretim Tesisi” projeleri de hayata geçirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yıldırım: Tiyatro toplumun aynasıdır

Akışın sonuna geldiniz.