63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Etiyopya Başbakanı Ali, AB Komiseri Sikela ile görüştü

Addis Ababa, 21 Nisan (Hibya) –Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed, Avrupa Birliği Uluslararası Ortaklıklar Komiseri Josef Síkela ile bir araya gelerek Avrupa Birliği (AB) ile iş birliğini ele aldı.

Etiyopya Başbakanı Ali, AB Komiseri Sikela ile görüştü
Advert
Paylaş:

Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali, Avrupa Birliği (AB) Uluslararası Ortaklıklar Komiseri Josef Sikela ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Abiy Ahmed Ali, “Bu sabah Avrupa Birliği Uluslararası Ortaklıklar Komiseri Sayın Josef Sikela’yı kabul ettim. Avrupa Birliği ile uzun süredir devam eden iş birliğimizi ele aldık.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.