63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Eylemciler Gazi Parkı'nı Ateşe Verdiler

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde sabah düzenlenen polis operasyonlarını protesto eden gruplar Gazi Parkı'nı ateşe verdi.

Eylemciler Gazi Parkı'nı Ateşe Verdiler
Paylaş:

SİLAHLA ATEŞ ETTİLER

 

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde sabah düzenlenen polis operasyonlarını protesto eden gruplar 19.30 sıralarında İsmetpaşa Caddesi'ni trafiğe kapattı. Kurdukları barikatları ateşe veren eylemcilere polis gaz bombası ve TOMA'larla müdahale etti. Müdahale sırasından polis ve gazetecilerin bulunduğu yere silahla ateş edildi.

 

 

 

 

 

ALEVLER GÖĞE KADAR YÜKSELDİ

 

 

Yaşanan panik DHA kamerası tarafından da görüntülendi. Uyarılar üzerine polis ve gazeteciler olay yerinden uzaklaştı. Eylemciler polise havai fişek ve molotoflarla saldırdı. Olaylar sırasında Gazi Parkı'da ateşe verildi. Alevler göğe kadar yükselirken itfaiye yangına eylemciler nedeniyle müdahale edemedi. Alev alev yanan park bir cep telefonu kamerası tarafından böyle görüntülendi. Olaylar devam ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et "PKK Kaymakamları" Meclis Gündeminde

Akışın sonuna geldiniz.