63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Fidan: Balkanlar’da barış, istikrar ve refaha katkı sunmayı sürdüreceğiz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Balkan Barış Platformu’nun ikinci toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Fidan: Balkanlar’da barış, istikrar ve refaha katkı sunmayı sürdüreceğiz
Advert
Paylaş:

Dışişleri Bakanı Fidan, Balkan Barış Platformu’nun ikinci toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdiklerini belirterek, Türkiye, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Karadağ, Kosova, Kuzey Makedonya ve Sırbistan Dışişleri Bakanları olarak bir araya geldiklerini bildirdi.

Türkiye’nin öncülüğünde hayata geçirilen bu platformun; Balkanlar’da bölgesel sahiplenmeyi güçlendiren, diyaloğu derinleştiren ve somut iş birliği alanları üreten önemli bir çerçeve sunduğu konusunda mutabık olduklarını vurgulayan Bakan Fidan, “Türkiye’nin birleştirici rolüyle, sonuç odaklı ve kapsayıcı bu mekanizmayı geliştirmeyi önemsiyoruz.” dedi.

Bakan Fidan, Balkanlar’da barış, istikrar ve refaha katkı sunmayı; ortak geleceklerine yatırım yapan adımlara öncülük etmeyi sürdüreceklerine dikkati çekti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et A1 Capital'de irtibat bürosu kapanışı

Akışın sonuna geldiniz.