63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ghebreyesus: Gazze’den 17 çocuk hasta ve 52 refakatçi, İtalya’ya yola çıktı

Cenevre, 11 Haziran (Hibya) - Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze’den 17 çocuk hasta ve 52 refakatçinin İtalya’ya yola çıktığını açıkladı.

Ghebreyesus: Gazze’den 17 çocuk hasta ve 52 refakatçi, İtalya’ya yola çıktı
Paylaş:

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze’den 17 çocuk hasta ve 52 refakatçinin hastaların tıbbi tedavi alacağı İtalya’ya giden bir uçuşla yola çıktığını duyurdu.

İtalyan hükümetine ve sağlık çalışanlarına verdikleri destek ve hizmet için derin minnettarlığını sunan Ghebreyesus, "Gazze’de hâlâ acil ve özel tıbbi bakıma ihtiyaç duyan 10.000’den fazla hastanın, Batı Şeria ve Doğu Kudüs dâhil olmak üzere tüm mümkün güzergâhlar üzerinden hızla tahliye edilmesine izin verilmesini umut ediyoruz. DSÖ, hayat kurtarmak için tıbbi tahliyelere destek vermeye devam edecektir" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bayrak EBT Taban'da görev dağılımı

Akışın sonuna geldiniz.