63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Giresun’da 3 Aralık Engelliler Günü Programı düzenlendi

Giresun'da Dünya Engelliler Günü kapsamında yürüyüş ve tören gerçekleştirildi, katılımcılara hizmetlerle ilgili bilgiler verildi.

Giresun’da 3 Aralık Engelliler Günü Programı düzenlendi
Paylaş:

Giresun’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Debboy–Atatürk Meydanı güzergahında yürüyüş gerçekleştirildi ve meydanda tören yapıldı. Etkinliğe engelli bireyler, aileler, kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program kapsamında günün önemine dair konuşmalar gerçekleştirildi. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, il genelinde engelli bireylere yönelik hizmetlerin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, 2025 yılı boyunca bakım, rehabilitasyon ve sosyal desteklerden binlerce kişinin yararlandığını ifade etti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.