63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Göktaş: 5 bin 328 gencimize 1 milyar 228 milyon TL ödeme gerçekleştirdik

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mayıs ayında Aile ve Gençlik Fonu kapsamında 5 bin 328 gence 1 milyar 228 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı.

Göktaş: 5 bin 328 gencimize 1 milyar 228 milyon TL ödeme gerçekleştirdik
Advert
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenecek gençlere yönelik kredi desteklerine, fonun ulaştığı toplam bütçeye ve aile odaklı projelere ilişkin açıklama yaptı.

Mayıs ayı verilerini ve fonun ulaştığı toplam büyüklüğü paylaşan Bakan Göktaş, "Aile ve Nüfus On Yılı'nda da genç çiftlerimizin yanındayız. Mayıs ayında, Aile ve Gençlik Fonu'ndan yararlanan 5 bin 328 gencimize 1 milyar 228 milyon TL tutarında ödeme gerçekleştirdik. Böylece bugüne kadar toplam 151 bin 412 gencimize, 12 milyar 898 milyon TL kredi desteği sağlamış olduk." dedi.

Fondan yararlanan ailelerin çocuk sayılarına dair verileri de aktaran Göktaş, "Fondan yararlanan 9 bin 926 çiftimizin 10 bin 54 çocuğu dünyaya geldi. Aile hikayelerimizi büyütmeye, hayatın en güzel başlangıçlarını desteklemeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bayan Göktaş, genç çiftlere yönelik temennilerini dile getirerek açıklamasını, "Gençlerimize eksilmeden çoğalacakları, mutlu ve sağlıklı bir aile hayatı diliyorum." sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Meditera, ihale kazandı

Akışın sonuna geldiniz.