63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Göktaş: Kahramanmaraş’taki ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kahramanmaraş’ta yaşanan olaya ilişkin ailelere desteklerin sürdüğünü belirtti.

Göktaş: Kahramanmaraş’taki ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz
Advert
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kahramanmaraş’ta yaşanan olaya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yaşanan olayın etkisine değinen Göktaş, “Kahramanmaraş’ta yaşanan elim hadise, hepimizi derinden etkiledi.” dedi.

Bakanlık çalışmalarına ilişkin bilgi veren Göktaş, “Psikososyal destek ekiplerimizle ivedilikle bölgeye intikal ederek çalışmalarımızı başlattık.” ifadelerini kullandı.

Alınan tedbirlere dikkat çeken Göktaş, “Benzer acıların tekrar yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri kararlılıkla hayata geçiriyoruz.” diye konuştu.

Koordinasyon çalışmalarına değinen Göktaş, “Sosyal Risk Haritalarımız ve ilgili Bakanlıklarımız ile yakın koordinasyon içinde çok boyutlu bir çalışma yürütüyoruz.” dedi.

Göktaş, “Ailelerimizin daima yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Piyasalarda gergin çerçeve sürüyor

Akışın sonuna geldiniz.