63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Gölcük ve Maltepe’de bayram öncesi ibadethanelerde temizlik çalışması

Gölcük ve Maltepe belediyeleri, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla cami, mescit ve ortak kullanım alanlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük ve Maltepe’de bayram öncesi ibadethanelerde temizlik çalışması
Paylaş:

Gölcük Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki cami bahçeleri ve yaya alt geçitlerinde kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürütülüyor.

Çalışmalar kapsamında cami bahçeleri dezenfektanlı suyla yıkanırken, yaya alt geçitlerinde yabani otlar ve atıklar temizlenerek alanlar tazyikli suyla yıkanıyor. Açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için yürütülen temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları bayram öncesinde program dahilinde devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamada ise ilçe genelindeki cami ve mescitlerde halı, dolap, ayakkabılık ve cam temizliği yapıldığı bildirildi.

Belediye ekipleri, vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların bayrama kadar devam edeceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın temiz ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.