63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Gölcük’te Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi

Gölcük Belediyesi’nin yaz spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası, büyükler kategorisindeki final müsabakalarının ardından tamamlandı.

Gölcük’te Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi
Advert
Paylaş:

Gölcük Belediyesi’nin yaz spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi.

Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde gerçekleştirilen organizasyona 156 takım ve 312 sporcu katıldı. Gölcük'teki yaz spor etkinliklerinin açılış turnuvası niteliğini taşıyan organizasyonda, büyükler kategorilerinde final maçları oynandı. 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Spor Kenti Gölcük'te şimdi de sırada; 17-18-19 Temmuz tarihlerinde yapılacak Küçükler Plaj Voleybol Turnuvası heyecanı var. Tüm hemşehrilerimizi, bu heyecana da ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.