63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Görgün: ASELSAN’ımız, savunma sanayiimizin yüz akı oldu

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, ASELSAN'ın kuruluşunun 49. yıl dönümünü kutladı.

Görgün: ASELSAN’ımız, savunma sanayiimizin yüz akı oldu
Advert
Paylaş:

Haluk Görgün 14 Kasım 1975'te kurulan ASELSAN'ın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Görgün, "Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfımızın kuruluşu ASELSAN’ımızın, 14 Kasım 1975'te başlayan yerli ve milli teknolojiler geliştirme yolculuğunda 49. yaşına ulaşmasının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

ASELSAN’ın savunma sanayiinin yüz akı olduğunu vurgulayan Haluk Görgün, şu ifadelere yer verdi:

"Yarım asırdır ülkemizin bağımsızlığı için teknolojiler geliştiren, geniş bir alanda çözümler sunan ASELSAN’ımız, savunma sanayiimizin yüz akı oldu, olmaya da devam ediyor. Geçmişten günümüze ASELSAN’ımıza katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşılarımıza şükranlarımı sunar, ASELSAN’mızın 49. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım. "

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.