63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
HALİLİYE

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 15 BİN KİŞİYE TİRİT ZİYAFETİ

Haliliye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen tirit ziyafetinde, 15 bin kişiye yöresel tirit ikramında bulunuldu. Ziyafete katılan vatandaşlara tirit ikramında bulunan Başkan Fevzi Demirkol, “Bu yılda dördüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel tirit ikramımıza, halkımız büyük bir teveccüh göstermiştir. Ben katılan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN 15 BİN KİŞİYE TİRİT ZİYAFETİ
Advert
Paylaş:

 

 

Haliliye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, Şanlıurfa’nın yöresel lezzeti olan tirit ikramı, bu yıl dördüncü kez düzenlendi. Hazreti İbrahim Camiinde düzenlenen Haliliye Belediyesi 4. Geleneksel Tirit Ziyafetine Başkan Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bahattin Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, Meclis üyeleri Abdülkadir Altundağ ve Feyat Akbaş, Haliliye Müftüsü İbrahim Halil Okulu ile vatandaşlar katıldı. Ziyafete katılan vatandaşlara İl Başkanı Yıldız ile Belediye Başkanı Demirkol, tirit ikramında bulunarak, ‘afiyet olsun’ dileklerini iletti. Okunan dualar ve tekbirler eşliğinde15 bin kişiye verilen tirit ziyafetine katılan vatandaşlarda, Şanlıurfa’nın geleneklerini yaşattığı için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

 

Tirit ziyafetiyle ilgili açıklama yapan Haliliye Müftüsü İbrahim Halil Okulu, “Her sene yapılan bu faaliyet, bu senede coşkuyla icra edildi. Bu vesileyle gelecek yıllarda da, bu faaliyetlerimizin devamını talep ediyoruz. Emeği geçen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İl Başkanı Bahattin Yıldız da, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haliliye Belediyemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen tirit ziyafetine katılım sağladık. Gerçekten de, coşku görülmeye değerdi. Vatandaşlarımız, halkımız büyük bir rağbet gösterdi. Bu mübarek organizasyona ev sahipliği yaptığı için Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol başta olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyorum.”

 

Başkan Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada büyük bir teveccüh göstererek, tirit ziyafetine katılan vatandaşlara teşekkür ettiğinin altını çizerek, “Bu yılda dördüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel tirit ikramımıza, halkımız büyük bir teveccüh göstermiştir. Ben katılan halkımıza teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Haliliye Müftümüz İbrahim Halil Okulu, AK Parti İl Başkan Yardımcımız Cemil Çadak ve İl Başkanımız Bahattin Yıldız, ziyafetimize gelen misafirlerimize, evlerine gelmiş gibi elleriyle ikramda bulundular. İkramları için ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HALİLİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ocak Ayında İşsize 2 Bin 261 TL Verilecek

Akışın sonuna geldiniz.