63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Hegseth: Güvence altına aldıkları özgürlük için sonsuza dek minnettar kalıyoruz

Washington, 6 Haziran (Hibya)- ABD Savaş Bakanı Pete Hegseth, Normandiya Çıkarılması'nın yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajda, özgürlüğü savunmak için mücadele eden ve fedakarlıkta bulunan Müttefik askerlerini andı.

Hegseth: Güvence altına aldıkları özgürlük için sonsuza dek minnettar kalıyoruz
Advert
Paylaş:

ABD Savaş Bakanı Pete Hegseth, seksen iki yıl önce gerçekleşen tarihi harekata ve askerlerin gösterdiği cesarete dikkat çekti.

Normandiya kıyılarında verilen mücadeleye değinen Hegseth, "Seksen iki yıl önce, Müttefik güçler, özgürlüğü savunmak için görev çağrısına cevap vererek Normandiya plajlarını savaş cehennemine sürükledi." açıklamasını yaptı.

Bakan Hegseth, kazanılan özgürlüklerin korunmasının önemini vurgulayarak, "Bugün cesaretlerini onurlandırıyoruz, fedakarlıklarını hatırlıyoruz ve gelecek nesiller için güvence altına aldıkları özgürlük için sonsuza dek minnettar kalıyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.